mari1mari2mari3marieslogomari4mari5mari6
huisenwieenwatenboekenwaarenvrienden
spacer20
spacer20
 

Wie is Mari?

Tja, wie zijn Mari en de Maries nou eigenlijk? Waar komen ze vandaan, wat deden ze hiervoor en hoe zijn ze zo (goed) geworden. Bekijk en lees hier alles over jouw favoriete Mari zodat je weet wat Mari beweegt om zich op deze manier zo op het podium bloot te geven. Heb je meer favorieten Maries? Je vind ze hier alle zes, goed hé.mari1

Mari – geboren Snarie: gitaar, gesproken teksten, dans en hoofd stickers –
Zonder Mari geen Maries; al vanaf het begin is Mari de muzikale geest waar al het virtuoos vingerwerk uit voort komt; nog steeds bekend om zijn legendarische reeks exen die na liggen te kronkelen van zijn gitaarspel. Mari on stage is niet te houden, een beest, geen podium is veilig en menig snaar komt aan een tragisch einde.


mari2

Mari – geboren Marius: bas, zang en pasjes –
Mari aus die Heimat, ook zonder deze knoest geen Maries. Mari is één brok dynamiet, bijna 120 kilo deutsche Grundlichkeit und Fingerschpitzengefühl.
Zoals Mari de bas berürht is een genot om naar te luisteren. Maar ook zijn nimmer aflatende mimiek heeft menig vrouw doen weg zwijmelen.


mari3

Mari – geboren “The Animal”: drums en percussie –
Mijn vliezen breken, nou zeg maar gerust trommelvliezen! Met Mari op drums gaat het dak er geheid af alleen al omdat de pannen niet op elkaar kunnen blijven liggen. 100 Procent temperament gevat in een spandex broek en dito shirt. Stokken die de vellen martelen en bekkens die finaal afscheuren, Mari heeft het allemaal in huis. Let op voor zijn solo’s; oordoppen op aanvraag beschikbaar.


mari4

Mari – geboren Jari : trompet, piccolo, percussie, zang en dans –
Mari onze Finse reus, recht uit de sauna zo het podium op en doen waar je goed in bent: ontaard gas geven. De enige trompettist waarvan bekend is dat ie bij een blaastest het machientje aan gort blies. “P”- potverdikke u mag doorrijden! Onnodig te zeggen dat Mari ongekend populair is bij volleybalsters, basketbalsters en luchtballonnen. 


mari5

Mari – geboren Marc-Mari : trompet, sous, percussie, zang en dans –
Waar komt toch die heerlijke teint vandaan en die prachtige kleurencombinaties? Juist ja van onze Mari, the female touch op het podium. Als de hoge noot aan de man is komt die uit zijn strottenhoofd. Mari is klein van stuk maar zit vol verrassingen en een gruwelijke bult energie. Inmiddels weer een jaartje ouder, maar met pruik nog steeds ongeëvenaard sexy.


mari6

En natuurlijk Mari – geboren uit Maria: zang, schuiffluit, percussie en dans –
Voormalig DJ, barman en Topper, maar nu vooral front-Mari. Rap van tong, nog rapper van geest - a dirty mind is a joy forever! Laat je niet verrassen, onder de schil van terughoudendheid gaat een orchidee schuil en als die ontluikt … oelala.
Dan gaat het feest los, de armen de lucht in, de benen kunnen niet meer stil staan, het zweet gutst er uit en na 1½ uur zwoegen zal je zeggen:

Ik heb het meegemaakt, ik was erbij, Mari en de Maries … bedankt!!


  sfeer  
spacer20
spacer20
text1videoenaudioenfotoenmeursjendajsendownloadsencontacttext8