mari1mari2mari3marieslogomari4mari5mari6
huisenwieenwatenboekenwaarenvrienden
spacer20
spacer20
 

Wat Speelt Mari?

Maries repertoire laat zich niet makkelijk vangen want het gaat hard op en neer. Soms is het rock dan weer rock&roll, het is soms heel gevoelig en dan weer ruig, soms staan de maries stil en andere keren gaan ze nogal heen en weer, is het een gastoptreden of is het toch Mari zelluf, ineeens lijkt de muziek te stoppen en dan gaat het toch weer door, zingen ze live of is het playback (maar zo vals playbacken is ook weer knap), soms is het metaal dan weer popperig, soms denk je het te kennen maar dan toch weer net niet en dat is nou precies wat de Maries zelf ook niet snappen. Dan zegt Mari kom we doen een Duits countrynummer en dan komt er een Mexicaanse smartlap en is die tekst nou de originele of toch zelf verzonnen.

De Maries gooien heel wat stijlen en geluiden door elkaar en ze zijn nog maar net begonnen. Het moet nog veel gekker kunnen en dat valt voor de Maries ook niet mee maar ze doen in elk geval hun best om er iets ongekends van te maken.

Of het publiek de Maries kan volgen is nog maar de vraag, maar dat het een ongekende avond wordt vol muzikale hoogstandjes dat staat nu al vast, of nie dan Mari?

Voorproefjes: Abba - Festival - Pinkpop - Love

   
spacer20
spacer20
text1videoenaudioenfotoenmeursjendajsendownloadsencontacttext8