mari1mari2mari3marieslogomari4mari5mari6
huisenwieenwatenboekenwaarenvrienden
spacer20
spacer20
 

Meursjendajs

Mari is nog druk inkopen aan het doen, maar hier vind je alvast wat fanwear die je nodig hebt om Mari en De Maries nooit meer te vergeten. Prachtige gadgets om de Maries tijdens een live optreden spontaan te verwelkomen en een warm hart toe te dragen zijn hier gratis te downloaden.


Wil je een mooie sjaal om de Maries aan te moedigen: dat kan: klik erop en print 'm en knip 'm uit.

sjaal


"Ja maar Mari, dat kost drie printkoppen!" Print dan deze blanco versie om zelf in te kleuren: Mari zal trots op je zijn !

sjaal

Wil je je saaie leasebak een beetje up-pimpen, maar mag er geen spoiler op van je baas? Bestel dan deze nummerbord sticker van Mari en de Maries. Weg met die link naar een of ander vaag leasebedrijf, en maak reclame voor de Maries !

Denk je "oej, da's wel erg roze..." Dan hebben we speciaal voor jou ook gewoon een witte variant ! Watje... (binnenkort leverbaar)


nummerbord

sfeer


 
Gadgets

Zin in een feestje? Print dan deze vlaggetjes in 10-voud, regel wat touw en het wordt feest ! Echt feest? Boek dan ook nog even de Maries !

vlaggetjes


Is het kleuren van het sjaaltje je goed bevallen. Hier dan een echte originele Mari en de Maries kleurplaat !

kleurplaat


Nog creatiever? Tis toch rotweer ! Bouw dan je eigen Mari en de maries tour-bus !

bouwplaat


Speciaal voor de kids! "Playmobil 4193 - Die Maries spielen das Zelt flach auf Hoplands!" ; een exclusieve uitgave uit 2009. (Helaas niet meer leverbaar in Nederland)


playmobil


NU OOK LEVERBAAR:
Bouw je eigen Marie en de Maries kijkdoos ! Download de kijkdoos hier ! Veel plezier ermee en maak kans op prachtige prijzen !


kijkdoosHeb je een optreden in Lutjebroek en moet je een paar uur achter in de tourbus zitten? Mari heeft de oplossing voor je; het Mari en de Maries "Funniest Guitar Hero faces Kwartetspel" > downloaden, printen, snijden en spelen maar ! Voor je het weet zit je in Lutjes broek... 
spacer20
spacer20
text1videoenaudioenfotoenmeursjendajsendownloadsencontacttext8